Penthouse Amsterdam

Volledige afbouw geleverd voor een Penthouse op een unieke locatie. Door het gehele appartement is er gewerkt in een Japandi stijl met een moderne twist. Rust, ruimte en natuurlijke materialen en kleuren staan centraal.

IMPRESSIE

OVER DIT PROJECT

In dit penthouse hebben we de volledige afwerking na casco oplevering voor onze rekenig genomen. Samen met de klant hebben we hun wensen in kaart gebracht en gekozen voor een moderne Japandi en Minimal stijl. Deze stijl kenmerkt zich door een rustgevende uitstraling doormiddel van lichte kleuren en natuurlijke texturen. Zo hebben we veel aardse tinten en hout toegepast, en is de gietvloer in een natte klei kleur gekozen. Daarnaast zijn katoen en wol veelvuldig toegepast in de bekleding en de karpetten. De zwarte accenten en het gebruik van rook- en ribglas geven een moderne en luxe uitstraling. De keuken is bij de bar bekleed met een zachte suède en heeft een dekton werkblad in een ruwe crème kleur en is verder van alle moderne gemakken voorzien. Doormiddel van repeterend maatwerk door de gehele woning onstaat er rust en door de grote vormen een Minimal visueel effect.

Tevens hebben we de studio vergroot en voorzien van een douche. Daarnaast is er een bad in de masterbedroom geplaatst en zijn de doorgangen verbreed en verhoogd zodat er vanaf de hal een zichtlijn is naar de achterste kamer in het apartement. In de doorgangen zijn taatsdeuren met glas geplaats. Het plafond is verlaagd en voorzien van ingestucte spots, licht- en gordijnrails. Tot slot is het domotica-systeem volledig afgestemd op de wensen van de klant. Het bijzondere aan dit appartement is dat het een grote oppevlakte beslaat maar toch gezellig aan knus aan voelt. De moeilijkheden van dit project zaten voornamelijk in de locatie, hartje Amsterdam en op de zesde etage. Middels precisie planning en strakke projectcoördinatie hebben wij de doorlooptijd van dit project kunnen verkorten.

Dit project is gepubliceerd in het vakblad ‘The Art of Living’, voor het boek klik hier.

Voor hoge kwaliteit design, goede communicatie en uitstekende afwerking ben je bij Studio Boud aan het goede adres. Maatwerk, unieke meubels, en zelfs de domotica worden van ontwerp tot oplevering in de puntjes verzorgt. Heel blij met de samenwerking en ik zal zeker weer bellen bij volgend project!