Skip to main content

Werkwijze

ONZE STAPPEN NAAR PERFECTIE

Voor ieder project volgen we ons stappenplan om de klantspecifieke wensen in kaart te brengen:

STAPPENPLAN

1

Kennismakingsgesprek

Hierin inventariseren we de wensen van de klant en welke woonstijl het beste bij hen past. Daarnaast bekijken en ervaren we de desbetreffende ruimtes zodat we op locatie al meteen de mogelijkheden en complicaties in kaart kunnen brengen. We vragen onze klanten op voorhand plattegronden en inspiratiefoto’s ter inzage.
2

Ontwerpfase

Het ontwerp van de betreffende ruimtes wordt middels 3D visualisaties tot leven gebracht. Daarin doen wij een voorstel m.b.t. tot het meubilair en de materialen. Tevens wordt door ons het maatwerk ontworpen en ingetekend. De renders geven een goed beeld van het beoogde eindresultaat.
3

Tweede gesprek

Hierin leggen we de gemaakte keuzes voor bepaalde indelingen, stijlen, materialen en meubilair uit. Middels productstalen wordt de materiaalkeuze verduidelijkt en waar nodig helemaal op smaak gebracht.

Het akkoord

Nadat alle wensen definitief zijn aangepast volgt er een offerte voor de realisatie. Bij akkoord wordt middels onze bouwbegeleiding het ontwerp omgezet naar uw droominterieur. Met onze vaste groep vakspecialisten implementeren we ieder detail met de hoogst mogelijke afwerkingskwaliteit. Direct na het akkoord kopen wij het meubilair in en slaan dit tussentijds op. Zodra de renovatie of verbouwing klaar is kunnen we hierdoor meteen beginnen met inrichten, hiermee wordt de doorlooptijd van een project verkort.

EXCLUSIEVE ONTWERPEN, TIJDLOZE ELEGANTIE