Skip to main content

OVER STUDIO BOUD

CREATIEVE DENKERS, MEESTERLIJKE UITVOERDERS

Betreed een wereld van luxe en exclusief wooncomfort met Studio Boud. Als specialist in residentieel interieurontwerp in het hogere segment, transformeert Studio Boud uw woondromen tot meesterwerken van stijl en comfort. De delicate ontwerpen omvatten de persoonlijke smaak van de klant en creëren unieke woonruimtes die naadloos aansluiten bij hun levensstijl. Met aandacht voor detail en een focus op duurzaamheid, wordt ervoor gezorgd dat het interieur jarenlang zijn schoonheid behoudt. Laat Studio Boud uw woning omtoveren tot een tijdloos luxe toevluchtsoord waar u nog vele jaren van kan genieten.

Studio Boud is tevens de partner voor zakelijke projectinrichting van topkwaliteit. Wij begrijpen dat de zakelijke ruimte een cruciale rol speelt in het weerspiegelen van de merkidentiteit en bedrijfscultuur. Onze ontwerpen richten zich op het vastleggen van de essentie van het bedrijf en vertalen dit naar visueel aantrekkelijke interieurs. Met efficiënte projectbegeleiding coördineert Studio Boud alle aspecten van het project, van concept tot oplevering. Of het nu gaat om kantoorinrichting, restaurantinrichting of een andere zakelijke omgeving, Studio Boud zorgt ervoor dat de ruimte een blijvende indruk achterlaat. Vertrouw op Studio Boud voor hoogwaardige projectinrichting die de zakelijke visie tot leven brengt.

Naast onze hoogwaardige ontwerpen hechten wij grote waarde aan de realisatie. We denken mee over domoticasystemen, akoestiek, geluidssystemen, optimale indelingen en zorgen voor een hoge kwaliteit afwerking. Dit doen we door zelf de planning van de verbouwing op te stellen en na te leven. Onze partners, welke nauwkeurig geselecteerd zijn, acteren op het hoogste niveau binnen hun vakgebied. Daarnaast is het mogelijk het meubilair, al dan niet op maat, door ons te laten ontwerpen of in te kopen. Ten tijde van de verbouwing slaan we het meubilair tussentijds op en zodra de werkzaamheden klaar zijn pakken we meteen door met de inrichting. Hierdoor verkorten we de doorlooptijd, besparen de klant veel gewinkel en voorkomen hiermee het risico dat het meubilair achteraf toch niet goed op elkaar afgestemd is. Alleen op deze manier krijgen onze klanten de garantie dat alles naadloos op elkaar aansluit en krijgen ze een echte totaaloplossing van A tot Z.

Meet The Team

Als team kennen we elkaar door en door en leggen we beiden de lat hoog, ieder in ons eigen vakgebied. Dit resulteert erin dat niet alleen het ontwerpen maar ook de realisaties de verwachtingen overtreffen. Iedere dag werken we eraan het beter te doen dan de dag ervoor.

Ron van den Akker

Founder

Als interieurontwerper haal ik het meeste voldoending uit het maken van combinaties van verschillende stijlen en materialen waarmee ik de klant verras. Combinaties die direct een gevoel opwekken dat het bij ze past, zonder dat ze dit vooraf gedacht hadden. Ik vind het mooi als esthetische keuzes groeien, hoelanger je ermee omringt bent des te beter dat het wordt. Dat is voor mij een duurzaam ontwerp welke vele jaren plezier oplevert. Naast dat ik de woonwensen van de klant waarborg, probeer ik de klant over het randje van hun comfortzone te halen. Want op die plek wordt het net dat beetje extra, net iets beter als verwacht.
Het creëren van een plek waar de klant iedere dag wakker wordt in een droom is voor mij het hoogst haalbare.

Kevin van Geffen

Founder

Mijn doel is om ieder project zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen terwijl het in de hoogst mogelijke kwaliteit opgeleverd wordt. Ieder detail draagt bij aan het eindresultaat, vandaar dat ik scherp ben op alle vakspecialisten waarmee we samenwerken. Een project komt alleen goed ten einde als alle partijen dezelfde taal spreken. Om dit te bereiken vraag ik de hoogste kwaliteit en daag ik alle partijen uit om mee te denken in de beste oplossingen. Als het eindresultaat de verwachtingen ontstijgt geeft me dat een voldaan gevoel.