Kantoor Bockstael (BE)

Chic, jong en modern was de opdracht van dit accountantskantoor. In dit oude gebouw waar vroeger een bank huisveste, hebben we de karakteristieke elementen behouden en met moderne elementen het gebouw weer van deze tijd gemaakt

IMPRESSIE

OVER DIT PROJECT

Dit kantoorpand is door Studio Boud volledig gerenoveerd en gemeubileerd opgeleverd. De tweede vestiging van het accountantskantoor Bockstael bevindt zich in het centrum van Aalst, België. De opdracht was om een modern en jeugdig kantoor te ontwerpen omdat de opleiding Accountancy op een steenworp afstand ligt, en zij graag vanuit daar nieuw personeel wilde aantrekken voor deze locatie. Aangezien de gehele grafische vormgeving vernieuwd werd hebben we het interieur daar naadloos op aan laten sluiten. Zo is het geheel gekneed tot één concept waarmee het accountantskantoor naar buiten treedt.

Dit hebben we gedaan door veel contrast toe te passen en warme tinten middels de houtenvloer en werkbladen. Daarnaast hebben we subtiele hints als een betonlook muur en de industriële glazenscheidingswand toegepast voor een stoere look. Het contrast tussen de betonlook muur en het in messing uitgevoerd logo, vormen samen met de ringlampen een chic geheel.

Nog geen jaar later hebben we extra meubilair mogen leveren omdat er meer werkplekken benodigd werden, missie geslaagd!

Eind 2021 hebben we beroep gedaan op Studio Boud om onze vestiging in Aalst volledig te renoveren. Het volledige project diende op een paar maanden te worden gerealiseerd. Studio Boud is hier onmiddellijk mee aan de slag gegaan en heeft dit zeer professioneel aangepakt. Van in het begin was alles voor alle partijen dan ook duidelijk. Mede hierdoor hebben we onze deadline voor het openen van onze 2e vestiging in Aalst kunnen respecteren. We houden van de gestructureerde, no nonsense aanpak met oog voor kwaliteitsvolle en moderne uitvoering. Het is fijn samenwerken op deze manier!