Kantoor Pusic Entertainment

Fris, hip en rete strak is dit kantoorpand geworden voor dit jonge techbedrijf. Het wow-effect springt je tegemoet zodra je hier binnenstapt!

IMPRESSIE

OVER DIT PROJECT

Dit kantoorpand hebben we van top tot teen onder handen genomen. Het bijna 300m2 tellende kantoorpand verdeeld over twee verdiepingen, is vakkundig gestipt en deels gesloopt. De hokkerige systeemwanden hebben plaatsgemaakt voor grote open kantoortuinen. De scheidingen die zijn aangebracht zijn bijna allemaal van glas, hiermee zijn directiekantoren en vergaderruimtes gecreëerd. De opbouw kabelgoten met stopcontacten en wifi aansluitingen hebben plaats gemaakt voor een geheel nieuw elektra en lichtplan. Alle bekabeling is netjes in de muur verwerkt en ook de verwarming is in de vloer gefreesd zodat de radiatoren allemaal verwijderd konden worden. Aangezien het een mediabedrijf betreft zijn er extra internetverbindingen aangelegd zodat iedere werkplek een vaste aansluiting heeft. Ook de bekabeling van de speakers is netjes in de wand verwerkt. Daarnaast zijn de voorbereidingen getroffen voor de aanleg van extra laadpalen voor het laden van elektrische voertuigen.

De stijl is geheel luxueus en modern en heeft een hippe en frisse inslag. Op de begane grond is een grote maatwerk keuken geplaats met als eye-catcher; de bar. Het bargedeelte is met stoere ledertegels bekleed en heeft indirecte verlichting onder het donkere dekton marmerlook werkblad. Met hier en daar een vleugje goud (hanglampen boven de bar en de logo’s aan de wand) doet het geheel chique aan. De lattenpanelen in combinatie met de zachte aarde tint op de muur omarmen het geheel als een warme jas. Het donkere plafond evenals het tapijt met organische bollen tonen lef en maken een duidelijk statement. De bureaus met het donker houten werkblad en de opbergkasten in blank gelakt staal geven het geheel extra bravoure. Dit is een duidelijk uitgesproken ruimte zoals we ze graag zien, we love it!

Studio Boud heeft ons nieuwe kantoor ontworpen en het ontwerp tot leven gebracht. We wilden ons volledige pand binnen een kort tijdsbestek gerenoveerd hebben, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. StudioBoud heeft dit perfect weten te realiseren. Het resultaat is prachtig en het geeft ons enorm veel energie om hier te mogen werken! Zowel tijdens als na het project zijn zij erg betrokken geweest en altijd bereikbaar voor vragen/advies.
Een groot compliment naar Kevin en Ron die zich volledig hebben ingezet om tot zo'n eindresultaat te komen.